Cafe rio táplálkozási információk

A házi tortillák csak egy oka annak, hogy sokan élvezik az étkezést a Café Rio-ban, egy mexikói láncos étteremben, amely főként az Egyesült Államok nyugati részén található. Az étterem különféle töltelékeket kínál, hogy a tortillákat burritosokká alakítsa. A friss összetevőkre fókuszálva a Café Rio is tápláló hely lehet egy gyors étkezéshez, amely jó adag vitaminokat és ásványi anyagokat biztosít.

A 6 hüvelykes liszt tortilla 150 kalóriát és 5 gramm zsírt tartalmaz, amelyből 1 gramm telített. A 12 hüvelykes liszt tortilla 420 kalóriát és 14 gramm zsírt tartalmaz, amelyből 3 gramm telített. A búzakorpának kissé több zsír és kalóriája van. A Café Rio étkezés telített zsírtartalma azért fontos, mert nagy mennyiségű telített zsír fogyasztása növelheti a koleszterin szintjét, az American Heart Association szerint. A 6 hüvelykes kukorica tortilla kiválasztása 70 kalóriára és 1 gramm zsírra csökkenti ezeket a számokat, nátrium-bevitelt pedig nullától milligrammtól 140 milligrammra növeli. A tortilla zsetonrendje 232 kalóriát és 14 gramm zsírt tartalmaz, amelyekből 3 gramm telített.

Ha azt szeretné, hogy a burrito töltelék alacsony telített zsírral, akkor válassza a babot és a rizst a burritóban. A fekete-vagy pintobab 4,5 dkg-ét tartalmaz 140-150 kalóriát és 2 és 2,5 g zsírt, amelyek közül csak 0,5 gramm telített. Mahi mahi 90 kalóriát tartalmaz, és csak 0,5 gramm zsírt tartalmaz. A tűzöltözött garnélarák vagy aprított csirkemell mindegyik 90 kalóriát tartalmaz, bár a garnélarák alacsonyabb a zsírban. A sertéshús és a marhahús kitöltése jó fehérjeforrás, és 100-120 kalóriát tartalmaznak 2 uncia adagonként.

Egy uncia salsa fresca az egyik legjobb toppings, mert mindössze 20 kalória és nulla gramm zsírt. A saláta, a káposzta vagy a koriander alacsony kalóriatartalmú és zsírmentes. A zöld chile, a vörös chile, a tomatillo szósz és a mangó mártás alacsony kalóriát tartalmaz, és 0,5 gramm telített zsírt tartalmaz vagy kevesebb adagonként. Tekintsük át újra a koriander mészkötést, amely 170 kalóriát és 14 gramm zsírt tartalmaz, amelyből 2 gramm telített. A krémes tomatillo öltözködéssel a legmagasabb a nátrium, 480 mg / adag. A sajt egyik oldala zsírokat és kalóriát ad hozzá az étkezéshez, de fehérjét és kalciumot is hozzáad.

Túl sok cukor súlygyarapodáshoz vezethet, és a Café Rio desszertjei biztosan túl sok cukor kategóriába esnek. A csokoládé flanás sorrendben 42 gramm cukor és kókuszos flan vagy tres leche torta van 47 gramm cukoronként. A legrosszabb elkövető a lime pite, amely 65 gramm cukor adagonként. Ez 11,25 teáskanál cukorhoz vezet, ami több mint a nap teljes határértéke.

Tortilla beállítások

Lehetséges fehérjék

Salsas, szószok és oldalak

Édes befejezés