Gomolygó vitaminok összetevői és információi

A gumós medvék már majdnem egy évszázadon át tart. A gyerekek és a felnőttek szeretik az édes és a rágós cukorkát. Mivel a gumós medve ilyen gyilkossági találatot hozott létre, a Bayer cég Flintstone gumiszerű vitaminokat hozott létre, hogy ösztönözze a gyerekeket arra, hogy vitézik a vitaminokat. Egyes gyermekeknek nehéz lehet a tabletták lenyelése, vagy csak nem szeretik a vitaminokat együtt venni. A Flintstone gumiszerű vitamin többféle tápanyagból áll.

A gumiszerű vitaminok Flintstone márkája A, C, D, E, B-6 és B-12 vitaminokat tartalmaz. Az egyes vitaminok mennyisége változik, a gyermekek napi 25-83 százaléka tartalmazza ezeket a vitaminokat. A százalékos arány a 2000 kalóriás étrenden és a gyermek életkorán alapul. Minden vitamin elengedhetetlen, és más funkciója van a szervezetnek. A B-12 vitamin támogatja a vörösvértesteket és a DNS szintézisét, míg a B6 az immunrendszert támogatja. A C-vitamin elősegíti a vas felszívódását, szabályozza a vér koleszterinszintjét, és a gyermekeket jobban ellenáll a fertőzésnek. A gummy a folsav szükséges napi értékének 50 százalékát is tartalmazza. A folsav fontos szerepet játszik az RNS és a DNS metabolizmusának támogatásában és a véralakulásban is.

A Flintstone gumiszerű vitaminok jódot, cinket és kalciumot is tartalmaznak. A Flintstones gumi vitaminnak nincs semmilyen számítása, de a Plus Bone Support gummy 100 mg kalciumot tartalmaz, ami mindössze napi 6-10% -a. A kalcium elengedhetetlen a gyermekek és felnőttek számára a csontok és a fogak növekedésében és fenntartásában. A cink kulcsfontosságú szerepet játszik az emésztésben, a sejtek reprodukciójában és még az immunrendszer támogatásában is. A jód támogatja a pajzsmirigy működését és segít a gyermek bőrének, hajának és körmének egészséges és erős tartásában.

A Flintstones weboldala szerint a 2-3 éves gyermekeknek naponta egy gumit kell venniük. A felnőttek és a 4 éves és idősebb gyermekeknek két gummiust kell venniük. Mivel a gumós medve vitaminok olyan ízűek, mint a tényleges gumós medve cukorka, hangsúlyozza a gyermekeinek, hogy nem édesség. Lehetséges, hogy a vitaminok mérgezőek a gyermeke számára, ezért zárja le szorosan a fedelet és tárolja őket magas helyen a szem elől.

Az USDA szerint az ételek és rágcsálnivalók minden olyan vitamint és ásványi anyagot biztosítanak, amelyet a legtöbb gyermeknek szüksége van. Ez azt jelenti, hogy a legtöbb gyermeknek nem kell multivitaminot bevennie, mert elegendő mennyiségű vitaminot és ásványi anyagot kap a táplálékukon keresztül. Bizonyos esetekben azonban a gyermekeknek ténylegesen szükségük van vitaminra. Ha úgy gondolja, hogy gyermekének vitaminokat vagy egyéb kiegészítőket kell szednie, forduljon orvosához.

Vitaminok

Ásványok

Útvonal

Multivitaminok gyermekeknek