1200 kalória-napi étkeztető

A táplálkozás tervezésénél a kalóriák a legfontosabb tényezők, amelyeket figyelembe kell venni, mivel a kalória-egyensúly határozza meg, hogy veszít-e, súlyt szerez-e vagy tart fenn. Ne essen kevesebb, mint 1200 kalóriát naponta, figyelmeztet Eat Right, a táplálkozási és dietetikai akadémia weboldalára, mivel ez táplálkozási hiányosságokat okozhat. A leépítésre szánt ülő nő valószínűleg elérheti a célját egy 1200 kalóriás étrendben. A legegyszerűbb módja az 1200 kalória felosztásának a nap folyamán az, hogy három étkezés, körülbelül 300 kalória mindegyik, valamint két 150 kalóriás snack.

A kalóriák egyenletes felosztása mellett a nap folyamán jó ötlet, hogy nagyjából ugyanolyan típusú sablonos ételeket készítsünk. Az USDA azt javasolja, hogy használja a Chooseapp útmutatót, amelyben felosztja a tányérját minden étkezésről különböző szakaszokra. Az étkezés körülbelül negyedét zöldség, egynegyed gyümölcs, egy negyed szem, egy negyedéves sovány fehérje, valamint egy opcionális tejet kell kiszolgálni.

Az app irányelveivel összhangban a napot egy egész tojássűrű bagel fele felett egy tojással készült borssal és gomba-omlettel kezdheti. Ez fedezi a fehérjét, a magokat és a zöldségeket. Majd tegyen bele egy csésze áfonyát vagy a szamócát a gyümölcséhez. Egy másik lehetőség az, hogy 1/2 csésze zab, málna, egy szelet kanadai szalonna és egy csésze szőlő paradicsom. Mindkét lehetőség körülbelül 300 kalóriát tartalmaz.

A hagyományos szendvics ebédnél helyezzünk 2 uncia főtt csirkemellet, 1 uncia zsírtartalmú sajtot és saláta egy kis teljes gabonás tortillába, és enni egy kis almával. Egy másik lehetőség lehet 1/2 csésze főzött barna rizs, 1 kis kancsó és egy házi salsa készült paradicsom, chili paprika, avokádó, hagyma és zöldpaprika.

Vacsorázzunk 3 uncia extra karcsú pulyka cukkinivel, konzerv paradicsommal és brokkolival és töltsünk fel 1/2 csésze főtt spagettit. Vagy ha valamit kicsit más lenne, akkor 3 uncia sertésborda, 1 csésze édes burgonya, valamint 1 csésze karfiol, spárga és sárgarépa vacsorájával, egy desszert kiviben, amely szintén Körülbelül 300 kalóriát tartalmaz.

Az alkalmazási irányelvekhez ragaszkodva, ha csak egy snackből 150 kalória van, egy kicsit nehezebb, ezért célszerű az ételeket egészséges és tápanyag-sűrűvé tenni. Regisztrált diétás Dawn Jackson Blatner görög göröngyöket javasol görögdinnye, feta sajt és uborka, 1/2 csésze alacsony zsírtartalmú görög joghurt mézzel, kakaóval és málnaal, fél almával, egy szelet cheddar sajttal vagy szeletelt piros borssal guacamollal És a fekete bab.

Plate tervezése

Indítsa el a napot

Szeretd az ebédedet

Ebédeljen a stílusban

Egyszerű Snack