A legjobb testmozgás a test tónusához

A súllyal működő gépek biztonságosabbak és könnyebbek, mint a szabad súlyok, és sokan segítenek abban, hogy a lehető legtöbbet hozza ki az edzésből, biztosítva, hogy megfelelő mozgáspályát követeljen anélkül, hogy más izmokra támaszkodna. Az előnyök ellenére a tornateremben tele van felszereléssel, ami meglepő lehet, és gyakran zavarhoz és elkeseredettséghez vezethet. Miután megértette, hogyan kell a legjobb felszerelést használni, elkezdheti megerőltetni és erősíteni az izmokat bizalommal.

A guggolás és az asztalprés kétségkívül a legnépszerűbb tornaterem, és jó okból. Mindkét gyakorlat összetett, azaz több ízületet és több izomcsoportot dolgoz ki egyszerre. Mindkettő veszélyes is lehet, különösen az új gyakorlók számára, mivel a nem megfelelő formában történő végrehajtás váll, térd vagy hátulsó sérülésekhez vezethet. A Smith gép egy függőleges sávot felfelé és lefelé mozog. Ha olyan gyakorlatokat végez, mint a guggolás vagy a pados préselés egy Smith-gépen, akkor az egy mozdulatsor miatt nagyobb stabilitás lesz, és a pálya mentén található fogási pontok sorozata a csukló csavarodásakor elkapja a súlyzót, Ha túl nehéz lesz. Amellett, hogy a guggolás és a pad prés, megpróbálhatja a váll press, lunges és deadlifts.

A lábszárító gép utánozza a guggolás mozgását, a hüvelygörcsök, a négysebességű csigák és a glutationek működése, de a hát és a térd támogatásával. Az állítható csúszópad lehetővé teszi, hogy a térd helyzetét 90 fokos kanyarra korlátozza, hogy megakadályozza a kötést és a sérülést. Ha befejezte munkáját a felső lábak, akkor végezhet borjú emelést egy vagy mindkét lábát ugyanabból a gépből.

Ha egyetlen felszerelést kellett kiválasztania az izmok hangosításához, akkor a kábel torony lehet a legjobb választás. A súlycsomagokhoz rögzített két állítható tárcsa közel szabad mozgásteret biztosít, így a szabad súlyok számos előnyét élvezheti. Ha a kábelt felfelé és lefelé mozgatja, és kikapcsolja a fogantyúkat, akkor szinte minden izomot a testében ezzel az egy gépvel dolgozhat. A kábellel a legmagasabb pontján, hajtsa végre az oldalsó pulldowns egy elülső rúd, tricepszet tompított egy kötelet rögzítés vagy térdel kábel kábítás a hagyományos fogantyúk. Mozgassa a csigahajtást a pálya aljára, és tegye a bicep fürtöket vagy az ülő kábelsorokat az egyenes vonallal. Ha mindkét csavarkulcsot valahol középen állítja be, akkor a mellkas legyeket is elvégezheti.

A megfelelő felszerelés nem tesz semmit, hogy az izmait a megfelelő tömeg nélkül tonizálhassa. Annak érdekében, hogy meghatározza a megfelelő súlyt, legyen edzője vagy edzőcsapda helye, hogy meghatározza a maximális súlyt, amelyet felemelhet egy adott feladat egyszeri ismétléséhez. Célja, hogy felemelje a maximum 12 százalékának legfeljebb 50 százalékát. Ha 12 reprodukciót végezhet el a megfelelő formában, akkor valószínűleg nem emel ki elég súlyúak. Hozzáadhat több súlyt és beállíthat idővel, ahogy a fitnesz szintje javul.

Smith gép

Leg Press

Kábel torony

A helyes súly kiválasztása