Adrenalin-kiegészítő étrend

A Methyl Ripped Adrenaline tabletta állítólag segít Önnek a testsúlycsökkentésben, az izom meghatározásában és az atlétikai teljesítmény növelésében. Megígéri, hogy “kihasználja az adrenalin erejét”, hogy segítsen “megelégedni a zsaru elvesztését”, a gyártó szerint. Ez a kiegészítés számos olyan összetevőt tartalmaz, amelyek élettani hatásokat okoznak, ezért fontos, hogy az egészségügyi szakemberrel konzultáljon – különösen akkor, ha Önnek gyógyszere van, vagy gyógyszereket szed.

Jellemzők

Ezt az állítólagos adrenalin-emlékeztetőt kell bevennie étkezés közben. A gyártó utasításai szerint ne lépje túl a hat kapszulát 24 órás időkereten belül. A minimális adag egy kapszula naponta kétszer étkezés közben, és a maximális dózis három kapszula naponta kétszer étkezéssel, az NX Labs szerint.

Elméletek / A spekuláció

Ez a táplálékkiegészítés célja, hogy növelje az adrenalin szintjét a szervezetben. Az elmélet az, hogy az adrenalin növeli az anyagcserét, ami segít a fogyásban. A test természetesen adrenalint és kortizolt termel, amikor stresszes helyzetek merülnek fel. Ezek a hormonok izgatják a küzdelem vagy a repülés válaszát. Az adrenalin és a kortizol szintén eljut a test zsírsejtjeibe, és segít nekik megnyitni és felszabadítani a zsírt, amelyet testetek üzemanyagként használ a véráramba.

Hatások

Az adrenalinszint folyamatosan magas szinten tartása nem biztonságos, javasolja a Diet Pill Reviews weboldalát. Normális esetben az adrenalin szintje természetesen csökken, ha a felszabadulásukat kiváltó stressz csökken. Az adrenalin ellenszere, a kortizol a szervezetben marad, és elküldi a testjeleket a tankolásra, ezért az emelkedett hormonszintek súlygyarapodáshoz vezethetnek, az étrend-tudós Anne Collins szerint.

Szakértői Insight

Bár ez a táplálékkiegészítés azt állítja, hogy emeli az adrenalin szintjét, nem világos, hogy ez hogyan működik, a Diet Pill Reviews weboldal szerint. A Metil Ripped Adrenaline tartalmaz olyan összetevőket, amelyek növelik az anyagcserét. Ezek közé tartozik a zöld tea és a koffein. Klinikai vizsgálatok azt állítják, hogy a zöld tea kivonat koffeinnel kombinálva fokozhatja az anyagcserét és segítheti a szervezetet a zsírégetésnek a University of Maryland Medical Center szerint. A tabletták tartalmaznak cayenne-t is, amit egyes humán tanulmányok szerint az UMMC szerint rövid idő alatt növelheti a termogenizátumot vagy a szervezet hőtermelését. 2010-től azonban nem tisztázott, hogy a cayenne egy hasznos fogyás segély, az UMMC szerint.

Lehetséges

A Methyl Ripped Adrenalin olyan anyagokat tartalmaz, amelyek a vércukorszint szabályozására irányulnak. A cayenne segíthet a vércukorszint szabályozásában. Azt is tartalmaz keserű dinnye, amely bizonyítottan hipoglikémiás, vagy vércukorszint csökkentése, hatása az emberek szerint drugs.com.

A Methyl Ripped Adrenaline összetevői számos mellékhatást okozhatnak. A zöld tea és a koffein szédülést, álmatlanságot és szívdobogást okozhat. A koffein túladagolása is vezethet hasmenéshez, hányingerhez, hányáshoz és fejfájáshoz, az UMMC szerint. A Cayenne gyomor irritációt okozhat, és súlyosbíthatja a gyomorégést vagy a fekélyeket. Az UMMC szerint a túlságosan nagy mennyiségű anyag fogyasztása gyomorfájáshoz, valamint máj- vagy vesekárosodáshoz vezethet. Allergiás reakciókat is okozhat, különösen akkor, ha érzékeny a latexre, a gesztenyeire vagy az avokádóra. A keserű dinnye a Drugs.com szerint a túl alacsony vércukorszintet okozhat. Ha koffeintartalmú szereket használ, és hasi görcsöket vagy hányást észlel, azonnal kapcsolatba kell lépnie az egészségügyi szolgáltatóval, az UMMC szakembereinek tanácsát. A kiegészítés megkezdése előtt orvoshoz kell fordulnia, mert számos összetevő kölcsönhatásba léphet gyógyszerekkel és más gyógynövényekkel.

Figyelem