Az aloe vera segíti az ileocecalis szelep szindrómát?

Az ileocetális szelep elválasztja a vékonybelet a vastagbélből. Az Ileocecalis szelep szindróma ritka betegség, amelyben az ileocetális szelep hibás, és lehetővé teszi a vastagbélből származó toxinok belépését a vékonybélbe, ahol a toxinok felszívódnak. Az Aloe vera egy közös, holisztikus orvosság az ileocetalis szindróma számára. Beszélje meg kezelőorvosát, mielőtt bármilyen természetes gyógymódot vagy kiegészítést alkalmazna az Ön állapotára.

Tünetek és diagnózis

Az Ileocecalis szelep tüneteit nehéz diagnosztizálni, mert a tünetei hasonlóak más emésztési zavarokhoz, például irritábilis bél szindrómához. Ezek a tünetek a következők: hányinger, székrekedés, hasmenés, gyengédség a gyomor jobb alsó részén, nyombélfekélyek, alacsony immunitás, fáradtság, pattanások és migrénes betegek, Louise Tenney, a “Colon Health” szerzője szerint. Egy orvos rendszerint diagnosztizálja az ileocéta szelep szindrómát CT-szkenneléssel. A CT átvizsgálja az ileocecalis szelep körüli duzzadást, vagy az ileocetális szelep közelében lévő megnagyobbított szelepet vagy a bél nagy részét.

Kezelés Aloe Vera-val

Az Aloe vera gél, valamint az aloe vera juice segíthet az ileocecalis szelep megnyugtatásában. Az Aloe rendelkezik gyulladásgátló tulajdonságokkal, valamint antibakteriális tulajdonságokkal és elősegíti a gyógyulást, jelentette Asa Hershoff, N.D. és Andres Rotelli N.D., a “Herbal Remedies” szerzői. Az aloe vera megfelelő formájához és adagolásához forduljon orvoshoz vagy a természetes gyógyításra szakosodott orvoshoz. Természetes gyógyító szakemberek gyakran felsorolják az aloe vera gyógyszert, de nem jegyeznek fel megfelelő dózist a szövegükben.

Egyéb holisztikus kezelések

Az aloe vera mellett a természetes gyógyítók, mint például Gary Null, a “Get Healthy Now” szerzője azt ajánlják, hogy lipidoldható klorofillot, csúszós szilikát és echinacea-t használjanak az ileocetalis szindróma kezelésére. Az étrend monitorozása segíthet csökkenteni az ileocetalis szindróma tüneteit is. Például a húsfogyasztás csökkentése és az egész szemekből, nyers gyümölcsökből és zöldségekből magas rosttartalmú diéta fogyasztása elősegítheti az ileocetális szelep és a belek megnyugtatását.

Mikor kell orvoshoz fordulni?

Forduljon orvosához, ha a tünetei nem javulnak a diéta megváltoztatása után, és az ajánlott aloe vera gél vagy gyümölcslé adagolását. Az orvosa javasolhatja a diétán vagy más kiegészítésen történő további módosításokat. Súlyos esetekben a műtét javíthatja a hibás ileocecalis szelepet, meghúzva és megakadályozva, hogy a vastagbélből származó hulladék ne forduljon vissza a vékonybélbe. A sebészet általában végső megoldás, ha kevésbé invazív kezelések sikertelenek.