Vörös arcú tünet a fogzás?

A fogzás folyamata során a gyermek fogai áttörnek egy gyermek gyomrában. Ez vörös arcot, lázot, duzzanatot, nyáladást, ingerlékenységet, álmatlanságot és étvágycsökkenést okozhat. A legjobb módja annak, hogy segítsen a gyermeknek, hogy tüneteit a fogzás közben kezelje.

Piros pofák

A vörös vagy vörös arcú, különösen a fog körüli terület körül csak egy a gyermekgyógyászat sok jele, a Baby Care Advice szerint. A piros arcú, a kisgyermek is ingerlékenynek vagy tapadósnak tűnhet, és a fülébe húzhat.

Arc-kiütés

A vörös arcok a AskDrSears.com szerint a fogzás okozta kiütés eredménye lehet. A fogzás egyik fő tünete a bébi nyáltermelés növekedése. Ez súlyos nyáladást eredményez, és az arc bőrét nyálkásvá teszi. Ez úgy néz ki, mint egy felemelt és vörös kiütés az arcon vagy az állán. Próbálja meg a területet szárazon tartani, mossa le, hogy a nyálkásodást minimálisra csökkentse, és szelíd lanolin kenőcsöt alkalmazzon.

Lázadás

Egy alacsony fokú láz gyakran kíséri a kialakuló fogat. A láz okozhat vörös arcát és az arc kiöblítését. Ha a láz a fogzás egyik oka, akkor a AskDrSears.com szerint nem haladhatja meg a 101 fokot. Ha a láz nagyobb lesz, vagy több mint három napig tart, forduljon orvosához.

Fájdalomcsillapítás

Nem tudod kiküszöbölni a fogazat fájdalmát és irritációját, de minimálisra csökkentheti. Ajánljuk gyermekének hideg, nedves mosogatóruhát, hogy rágcsáljon, hogy csökkentse a duzzanatot és a vörösséget. A dörzsölés vagy a fagyott fagyasztásnak köszönhetően a fájdalom és a bőrpír csökkenthető. Beszélje orvosával a fájdalomcsillapító gyógyszerek alkalmazását vagy egy helyi fájdalomcsillapító kenőcs alkalmazását, amely szintén segíthet a bőrpír használatában, javasolja a AskDrSears.com.