Kosárlabda fúrók egy erő előre

A hatalom előtérbe került a kosárlabdapálya egyik legfontosabb szereplője. A hatalomnak a támadó végén jelen kell lennie, védekezőnek kell lennie, és hátrányos helyzetben kell lennie a visszapattanásnak. Míg az agresszivitás nagy része a hatalom előrenyomulásának – különösen a támadó célnak – a védekező technikának olyannak kell lennie, amely lehetővé teszi, hogy levágja az ellenfél szögét a kosárra. Megdöbbentőnek kell lennie a játék kezdetétől a célig.

Gyorsfúró fúró

Ebben a fúróban az előremenő erő az alsó tömbökben – az úgynevezett post területnek is – helyezkedik el hátul a kosárba. Ebben a fúrásban meg kell kapnia egy kosárlabdát egy csapattárstól, és egy forgácsot kell tennie, mielőtt forgatni és lőni. Ez a fúró lehetővé teszi a hatalom előrehaladását, hogy megismerkedjen a poszt területével, hogy gyorsan leengedi a labdát, amikor lő. A Catch 10 átmegy a csapattárstól, és öt lövést hajt végre balra és öt lövés jobbra forgat. Ne vegyen többet egy tücsökért.

Teljesítmény alapvonal fúró

Az erő előrehaladása döntő jelentőségű, amikor a kosárlabdával a kezében mozog. Ez a lépés majdnem mindig a szárnyterületről származik, és le fogja vezetni az alapvonalat egy dunk, egy layup vagy egy fordított layup. Ez gyors lépést tesz szükségessé az induláshoz és a hatalomhoz, miután a mozgás megkezdődött. Ebben a fúróban az erő előrehaladása megcsúfolja a belsejét, aztán egy vagy két dribblesre vágja az alapvonalra, majd felrobban a karimába. Próbáld ki ezt ötször a jobb szárnyból és ötször a bal szárnyból. A hatalom előrehaladása mindkét kezével fejleszteni fogja a zsákmányát, vagy pedig könnyű lesz megvédeni.

Védelmi jelenlét fúró

Ebben a fúróban az erő előre fogja használni a méretét és erősségét, hogy megvédje egy túllépte a helyzetet. Az ellenfél pontvédője a labdát a középső szakaszon áttöri és átmegy a csapattársa elé. A két támadó csapattársának három lépést kell tennie, mielőtt lőni próbálna. Az erő előre kell ellopni a labdát, erőt a forgalom, a kényszeríteni a kimaradt lövés, vagy kap a fellendülés sikeres ebben a fúró. Ha a védekező játékos legyőzheti a 2-az-1-et háromszor 10 próbálkozásból, akkor sikeres volt.

Rebound Drill

Annak érdekében, hogy a csapatod ellenőrizhesse a táblákat, és demonstrálhassa erejét és erejét, a helyszínen kell a helyszínre érnie. Ebben a fúróban a védekező játékos elindul a védekező sáv közepén, és az ellenfél lőni fogja a labdát. A védőnek az ideális felugró pozícióba kell kerülnie, amely 45 fokos szögben van a lövővel ellentétes oldalon lévő kosárhoz képest. Az ellenfél átengedi a labdát, hogy jó lövést kapjon, ezért a védőnek figyelnie kell arra, hogy honnan jön a lövés. Meg kell szereznie magát a megfelelő helyzetben, hogy elhagyja az ellenfelét nyolc-10 lövés, hogy sikeres legyen ebben a fúróban.

Kondicionáló fúró

Egy jó teljesítmény előre tudja majd befejezni a gyors szünetet, amikor a lehetőség jön. Ehhez a tápfeszültségnek képesnek kell lennie arra, hogy a megfelelő pillanatban parancsot adjon extra sebességre. Ez kiemelkedő kondicionálást igényel, mivel a negyedik negyedévben a késés várható, amikor a fáradtság problémát jelent. Ez nem tudja megállítani a hatalomát. Ebben a fúrásban az erő előrehaladása az alapvonaltól kezdve a szabad dobásvonalig és hátra, az alapvonalról a középső és hátsó, majd az alapvonalról a szabad szabad dobóvonalra és végül az alapvonalról a szembenálló alapvonalra és vissza. Amikor a hatalom továbbhalad a fúró végső szakaszán, egy edző vagy csapattársa átadja neki a labdát a középpárthoz, és a labdával kell vezetnie egy layup vagy dunk számára.